Választható gipszkarton többféle kivitelben

A saját otthonát mindenki szereti az igényeinek megfelelően berendezni, esetenként átalakítani. Ehhez már a legtöbb feltétel biztosított, legyen az szerszám vagy hatékony építőanyag. A gipszkarton olyan komponens, amivel még a kezdő barkácsolók is remekül tudnak bánni. Kicsi súlya miatt könnyen mozgatható.

Az egyszerű összetétel révén nincsenek felesleges környezetkárosító anyagok benne, ami miatt az adalékok kipárolgásától sem kell tartani. Öröm ezzel a kiváló komponenssel dolgozni, amiből falburkolatok, állmennyezetek, térelválasztó falak hozhatóak létre. A gipszkarton többféle típusban áll rendelkezésre.

Mivel az alapváltozata a nedvességet nehezen viseli, ezért létrehoztak olyan kezelt fajtákat, amelyek konyhában, fürdőben remekül teljesítenek. Még a tűzgátlásban is élen jár némelyik kivitel. Ha okosan történik, megfelelő szigetelőanyagokkal a gipszkarton kombinálása, akkor a hő- és hangszigetelés terén kevés párja akad. A költséghatékonyság megtérülése garantált és gyors, ami szintén az előnyök mellett sorakoztatható fel.