Traktor puzzle a leendő mezőgazdászoknak

A különböző mezőgazdasági járművek és gépek csodálatos világa nagyon sok kisgyermek fantáziáját megmozgatja. Főleg azok a kicsik imádják a traktor puzzle nyújtotta kihívásokat, akiknek édesapja, nagyapja hasonló gépekkel dolgozik. Örömmel rakják össze a sok apró darabból a kedvelt járművet, persze ebben eleinte segíteni kell nekik.

Ez a játékosan történő fejlesztés nagyon szórakoztató, közben javítja a gyerek kézügyességét, támogatja a térbeli intelligencia fejlesztését, a motoros készségeket is javítja, növeli az önbizalmat, fejlődik a gyerkőc fókuszálási képessége játék közben. Amikor sikeresen kirakásra kerül a traktor puzzle, akkor láthatjuk, hogy a gyerek milyen boldogan, büszkén mutatja meg a szüleinek a nagy művét.

Adja meg Ön is a szeme fényének ezt a kitűnő lehetőséget, amivel egyaránt szórakozhat és fejlődhet! Igazán kevés pénzbe kerül a traktor puzzle, ha a megfelelő helyről, például a mesesgyerekbolt.hu webáruházból szerzi be, ahol az ára mindössze 1420 Ft. A csomag 99 puzzle darabot tartalmaz.