Üvegfólia, a törések ellen

Üvegfólia  használata

Szeretné megvédeni a készülékét az ütések, esések kellemetlenségeitől? Elkerülhetetlen, hogy a készülék használat közben soha ne essen ki a kezéből véletlenül. Az ilyen baleseteket nem lehet teljesen kiküszöbölni, ennek érdekében javasolt az üvegfólia használata. Manapság már sokkal kifizetődőbb ezen tárgyak használata, mint a hagyományos fóliáké.

Elmondható, hogy a szimpla fajták ideje lejárt. A kijelző védelme határozottan fontos, mivel ha az tönkremegy, akkor búcsút inthetünk a készüléknek is, mivel egy kijelzőnek a cseréje elég drága mulatság. A webáruházban mindenki megtalálja a megfelelő üvegfóliát, mivel olcsón minőséget szolgáltatnak.

Például az BASEUS 0.23 Soft 3D iPhone 7, illetve 8-ra tökéletesen illeszkedik és teljesen átlátszó. Edzett üvegből készült, valamint rugalmas kerettel rendelkezik. A ragasztófelülete rendkívüli módon passzol a felületéhez. Az üvegfólia meghosszabbítja a kijelzőnek az élettartamát, megóvja a repedéstől és eséstől. Számos színben megrendelhető, így mindenki válogathat kedvére.