UV LED lámpa a céljainak megfelelően

UV LED lámpa

Ahhoz, hogy Ön is tudjon műkörmöt építeni, be kell szerezzen néhány alapvető eszközt. Például UV LED lámpa nélkül semmire sem lehet menni ezen a téren, tehát erre mindenképpen szüksége lesz. A piacon többfélét is láthat, de kiemelten fontos, hogy olyat válasszon, aminek a teljesítménye megfelel a jövőbeni céljainak.

Amennyiben csak saját magának tervezi elkészíteni a manikűrjét, esetleg néha valamelyik ismerősének, rokonának, akkor az egyszerűbb, kisebb UV LED lámpa is meg fog felelni. Egy komolyabb berendezés csak felesleges kiadást jelentene, ugyanis nem fogja tudni teljes mértékben kihasználni.

A nagyteljesítményű UV LED lámpa abban az esetben szükséges, ha a későbbiekben hivatásszerűen akar építéssel foglalkozni és naponta akár 10-20 klienst is ki kell szolgálnia. Ekkor az UV LED lámpa szinte egész nap üzem alatt lesz, így bírnia kell a strapát. Egy gyengébb készülék hamar tönkremegy a folyamatos használattól, ezért szalonba nem érdemes ilyet vásárolni. Fontolja meg jól a választását, hogy utólag se bánja meg!