Uriage Age Protect különleges termálvízzel

Szeretnénk családunk és saját bőrünk ápolását minél kíméletesebb, minél inkább természetes összetevőkből álló termékcsaláddal végezni. Az Uriage Age Protect a Francia Alpok szívéből eredő ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag vízzel készül.

Az organikus gazdálkodásból származó Havasi gyopár tartalma nemcsak fiatalon tart, de véd és hidratál is. Az termékcsalád csökkenti a ráncokat, egyenletesebb bőrfelszínt biztosít. Véd a környezeti szennyezőktől, mint a kékfény, UV-sugarak, de stressz, fáradtság esetén is kitűnő. Bőrgyógyászok és gyógyszerészek segítségével alkották meg. A hialuronsav felveszi a harcot a mélyebb barázdákkal, a csipkebogyó a pórusok, bőrhibák, barna foltok láthatóságát csökkenti.

Az Uriage Age Protect termékek visszaadják a bőr ragyogását, vitalitását és megemelik az arckontúrt. Sminkalapként is jól funkcionálnak. Javasolt a napi rutin részeként azonos termékcsoportból választani a nappali és éjszakai krémet, de a szemkörnyékápolót, arctisztítót is. Tegye próbára az Uriage Age Protect hatását!