Újra népszerűek a bordásfalak

A testmozgás szerepe különösen fontos az egészségünk megőrzésének szempontjából. Az olyan klasszikus eszközök, mit például az iskolai tornaórákról ismert bordásfalak, egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a sportolni vágyók között.

Sokan nem csupán az edzőteremben használják szívesen, hanem az otthonukba is beszereznek egyet. Utóbbi esetében ideális megoldás a kevesebb helyet foglaló egyszakaszos verzió, a kétszakaszos bordásfalak pedig megfelelőek iskolákba, konditermekbe és egyéb sportlétesítményekbe. Az eszközön végzett gyakorlatok növelik az állóképességet és a mélyizmok erősségét, az eredmény pedig már néhány hét elteltével észrevehető.

A videómegosztó portálok jóvoltából, már rengeteg segítséget találunk arra vonatkozóan, hogyan használjuk ki a bordásfalak előnyeit és miként építsünk ki egy személyre szabott edzéstervet. Az eszközön található keményfa fokok stabilan elbírják a terhelést, ezért az olyan gyakorlatokat is könnyedén végrehajthatjuk az alkalmazásával, mint amilyen a húzódzkodás.