Feltárás nélkül végzett implantátum Budapesten

Amikor valaki a fogimplantátum mellett dönt, természetes elvárása, hogy az a legjobb minőségben, rövid idő alatt elkészüljön. Nos, erre van lehetőség a fővárosban, ugyanis az implantátum Budapest területén akár 3 nap alatt is megvalósulhat. Ennek érdekében keresse a Dental Centert, ahol azonnal terhelhető implantátumok készülnek egy forradalmi metódussal!

Ez az IHDE svájci implantációs rendszer, aminek számtalan előnye van a klasszikus metódushoz képest. Képzelje el, hogy erre az implantátumra akár 72 órán belül rákerülhet a korona! Akkor sem kell aggódni, ha cukorbeteg vagy dohányos, esetleg extrém sorvadt az állcsont, mert ezekben az esetekben is biztonsággal végezhető implantátum Budapest városában.

Azoknak sem kell lemondaniuk az eljárásról, akik eddig a fájdalom miatt halogatták a döntést, mert ez a módszer feltárás nélküli behelyezést tesz lehetővé, tehát minimális kínnal jár. Ha erről az új technikáról szeretne többet megtudni, amivel az implantátum Budapest fogászatán készül, lépjen be a dentalcenterkelemen.hu weboldalra!