Új és használt Salgó polc eladó

Egy egyszerű és mégis jó teherbíró képességű polcrendszer nagymértékben megkönnyebbítheti a tárolást. A webáruházunkban van új és használt változatban is Salgó polc eladó.

A használt termékek jó állapotban vannak és árban is kedvezőek. Ezek a polcok acélból készülnek, így nem csupán iratok és könnyebb tárgyak, hanem nehezebb szerszámok raktározására is tökéletesen megfelelnek. A Salgó polc eladó csavarozott vagy csavar nélküli kialakításban is.

A festett és horgonyzott felülete ellenáll a korrózió veszélyeinek. Amennyiben speciális polcrendszerre van szüksége, a vállalatunk munkatársai plusz költségek nélkül, személyesen felmérik a helyszínt, ahová ezt telepíteni.

A Salgó polc eladó minden olyan érdeklődőnek, aki könnyen és gyorsan összeszerelhető, azonban minőségben is helytálló és stabil tároló rendszerre vágyik a raktárába, a műhelyébe vagy akár az irodájába. Nagyobb összegű vásárlás esetén egyedi árajánlatot is kérhet. Minden termékre 5 év garanciát vállalunk, így biztos lehet benne, hogy bármelyik hosszú ideig ki fogja szolgálni Önt.