Tökéletes iPhone 5s tok

iPhone 5s tok
Egyedi iPhone 5s tok

Az elegáns és a stílusos megjelenés ma már az utcán is megkövetelt, de nem az emberek követelik egymástól, hanem mindenki saját magától. Az okostelefonok, mivel nagy szerepet játszanak a mindennapjainkban, így azok kinézetére is oda kell figyelni. Az iPhone 5s tok ebben tud a legjobban segíteni, hiszen a piacon rengeteg színű, anyagú, formájú, márkájú telefontok találhatóak, ezt a sort azonban még lehetne folytatni.

Azonban, ha kategorizálni szeretnénk és mégis valamilyen szinten le kellene bontsuk csoportokra ezeket a tokokat, akkor van: bumper, book és flip. Az angol szavakból magyarosított nevek nem jelentenek különösebben semmit, hiszen a legjobban ezeket a szavakat a használat során érthetjük meg.

A bumper tok jellemzője az, hogy nem borítja be teljesen a telefont csak körbe a szélét. A book típus hasonlít a könyvre, de a flip is hasonló erre, azonban lefelé nyílik. Ez a különböző funkciókkal ellátott iPhone 5s tok más és más anyagokból készül, így van fémből, szilikonból és műanyagból készült.