Tényleg létezik klíma ingyen szerelés?

Klíma ingyen szereléssel

Nem minden arany, ami fénylik – mondjuk, amikor valami nem az, aminek elsőre láttuk vagy hittük. Néha rendkívül meglepő dolgokat tapasztalhat az ember, ha egy áruházban a klíma ingyen szerelés mellett is többe kerül, mint ahol ezért külön fizetni kell.

Hogyan lehetséges ez? Mindenekelőtt le kell szögezni egy alapszabályt, hogy semmi sincs ingyen, még akkor sem, ha ezt néhol így tüntetik fel! Tehát annak érdekében, hogy elkerüljük a csalódást, érdemes ezzel az alaptétellel nekiindulni vásárolni. Miért nem ingyenes, ha egyszer azt mondják? Tulajdonképpen ahol azt mondják, hogy ingyenes, az csupán félig igaz, mivel ha nem is fizetsz érte külön, akkor a szerelés díja bele van számítva a klíma árába.

Erre akkor döbbenhetsz rá, ha megnézed, hogy ugyanaz a típusú berendezés máshol mennyibe kerül szerelés nélkül. Valószínűleg máshol a klíma ingyen szerelés nélkül kicsivel kevesebbe kerül. Tehát ebből is nagyon jól látszik, nincs olyan, hogy nem fizetsz valamiért, legfeljebb arról van szó, hogy valamennyivel kevesebbet kell kiadni érte.