Társ a hideg időben a Payper kapucnis pulóver

Payper kapucnis pulóver
Payper kapucnis pulóver

Az őszi hidegek beálltával mindig szükséges a vastagabb anyagból készült öltözék, munkahelyre és a sporttevékenységekhez egyaránt. A kiváló minőségű Payper kapucnis pulóver nagyszerű döntés a hidegebb napokra. A Payper Atlanta Lady olasz tervezésű csuklyás ruhadarab 70% pamut és 30% poliészter anyag keverékéből készül.

Kiváló hőtartó és egyben kellemes viseletet nyújt a mindennapokra. A kenguruzsebbel ellátott kardigán tökéletes alapanyagként szolgál a munkaruhák kiegészítő darabjaként. Gépi hímzésre kiváló a jó minőségű pamut jóvoltából, széles szín- és méretválasztékban bővelkedik. Az ujjai bordásak, a derék passzéval ellátott és mindekét rész enyhén szűkített. „V’’ alakú varrás díszíti a nyaki részt és széles fehér kontrasztos húzószalag található rajta, ami egy fémriglizett résből indul ki és a segítségével állítható a kapucni mérete.

A Payper kapucnis pulóver nemcsak női, de férfi változata is elérhető. Divatos stílusának szabása eredményeként hangulatosabbá teszi a megszokott, egyhangú egyenruhákat.