Sütéshez készült hőálló kesztyű ésszerű áron

hőálló kesztyű
Hőálló kesztyű

Vannak olyan szakmák, munkafeladatok, amikor magas hővel kell dolgozni és fokozott a veszélye annak, hogy a munkás megégeti magát. Ilyen szakterület például a sütés a catering cégeknél, pékségekben, cukrászatokban. Sokszor az egyszerű konyhakesztyű védelme nem elég, hiszen a sütők akár 250 fokra is fel vannak hevítve.

Ehhez speciális hőálló kesztyű kell, amit nem lehet akárhol beszerezni. Munkavédelmi ruházatokat forgalmazó cégünk termékkínálatában megtalálható az ilyen eszköz is, amivel a munka sokkal biztonságosabb lehet. A kimagasló védelmet az extra hosszú mandzsetta erősíti, anyaga pedig ellenáll a kontakt hőnek. A standard méretben készült kesztyű nők és férfiak kezére egyaránt felhúzható és stabil marad, nem csúszik le. Ha hőálló kesztyű vásárlás előtt állunk, mindenképp ellenőrizzük, hogy a kiszemelt védőeszköz CE minősítéssel legyen ellátva!

Az élelmiszeriparban alkalmazott védőkesztyű mellett, cégünk más típusok értékesítésének is eleget tesz. Rendeljen kedvező áron minőségi védőfelszereléseket online!