Szemvédelem a szilárd és folyékony részecskék ellen

A látószervek nagyon fontos szerepet játszanak az emberi életben. A szemünk adja a körülöttünk lévő világról szóló információk 95%-át. Sokan nem is sejtik, milyen fontos szerepet játszik az életünkben és milyen könnyen elveszíthetjük a normális életvitel képességét.

A szemet ért sérülések jelentősen akadályozzák az embereket a munkavégzésben. Az egyéni védőeszközök a hatékony szemvédelem garanciái. A szem mechanikai sérülések, sugárzás és hőhatás elleni védelmére speciális védőszemüvegeket, arcvédőket és maszkokat használnak. A weboldalunkon bemutatott védőszemüvegek széles választéka segít kiválasztani a szemvédelem eszközét. Ezek a termékek, a kialakításuktól függően, nyitott és zárt típusokba sorolhatóak.

A közvetett szellőzéssel és állítható pántokkal ellátott védőszemüvegek a fémek és egyéb anyagok gépi megmunkálása során repülő forgácsok és szilánkok elleni védelemre szolgálnak. Szorosan illeszkednek, kényelmesek és magas fokú szemvédelemmel rendelkeznek. A kemény védőüveg kopás- és karcálló.