Relax fotel skandináv minőségben

Egy hosszú, mozgalmas nap után belehuppanni a puha, kényelmes fotelbe, felbecsülhetetlen érzés. Ha pedig extra kényeztetésre vágyunk, akkor a legjobb egy relax fotel megvétele. Természetesen ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ez vajon egy különleges bútordarab? Többet tud, mint az egyszerű TV fotel? A válasz pedig egyértelműen az, hogy igen! A különleges kialakításának köszönhetően, tökéletesen alkalmas a délutáni pihenésre, de még alvásra is. A relax fotel túlzás nélkül a béke szigete, feltöltődés testnek és léleknek egyaránt.

Ha pedig egy csúcsminőségű fotelt szeretnénk a tökéletes relaxáláshoz, akkor a dán Flexlux márka termékeit érdemes górcső alá venni. A kifejezetten relax típusú fotelek gyártására specializálódott Flexflux valamennyi terméke megéri az árát, hiszen ebben az esetben hosszú távú befektetésről beszélünk. Ezek a relax fotel típusok ugyanis dönthető háttámlával rendelkeznek, illetve egyes modellek beépített lábtartóval kaphatóak, ami a támla hátradöntésekor automatikusan felemelkedik. A Flexlux élményt az ötrétegű párnázottság biztosítja.

A design étkezőszék a kényelmi szempontoknak is maradéktalanul megfelel.

Az étkező olyan része az otthonunknak, ahol a finom ételek, kellemes beszélgetések vagy a kikapcsolódással teli pillanatok is szerephez jutnak. A praktikus design étkezőszék alkalmas arra, hogy ezt a részét a lakásnak még szebbé és kellemesebbé tegyük. A jó minőségű és modern tervezésű design étkezőszék ugyanis maximális komfortérzetet nyújtanak, így a bennük eltöltött órákat perceknek érezhetjük, főleg, ha közben ezt az időt egy finom étel vagy számunkra kedves személyek társaságában élvezzük.

Az innoconcept.hu webáruházból megrendelhető design étkezőszék típusok között, minden ízlésnek és igénynek megfelelő terméket találunk. A letisztult tervezésű modellek különleges anyagokban kapnak csodás szögletes vagy lekerekített formát. A színek tekintetében megállapítható, hogy a közkedvelt pasztell árnyalatok mellett, megjelenik a türkiz, az almazöld vagy a piros, ami üde színfoltot vihet a térbe.