Az Aviva torna előnyeit a férfiaknak is érdemes kihasználni

Az Aviva módszer gyakorlatainak rendszeres elvégzése lehetővé teszi az erősebbik nem képviselőinek, hogy ellenőrzés alatt tarthassák a reproduktív egészségüket, növeljék a spermiumok számát, megelőzzék vagy kezeljék a potenciazavart és természetesen orvosolják a prosztata rendellenességeket. Gondoltad volna, hogy ennyi mindenben tud segíteni a férfiaknak az Aviva torna? Amint a hölgyeknél, úgy az uraknál is a termékenységet elősegítő gyakorlatok sorrendje bizonyos medencemozgásokból áll, ami a csípő és a has alsó részének bevonásával történik, ezáltal fokozva a véráramlást.

A férfiaknak kifejlesztett gyakorlatok azonban nem tartalmaznak aerobic mozdulatokat és rövidebb időtartamúak is, hogy ne melegítsék át a medence területét és ne befolyásolják a spermatogenezist (a spermatermelési folyamatot) és a spermiumok minőségét. Az Aviva módszernek a férfiak termékenységére gyakorolt ​​jótékony hatásairól gyűjtött adatok még eléggé gyérek, de rendkívül jelentősek.

A férfi szervezet ugyanúgy reagál a környezeti kihívásokra, a stresszre, a sport és a testmozgás hiányára, továbbá a nem megfelelő étrendre, mint a női. Aviva Steiner ezért hormontorna gyakorlatok sorozatát állította össze a számukra, amelyek speciális erősítő edzésként szolgálnak a hormonszint egyensúlyának szabályozására és a reproduktív funkciók elősegítésére. Ezek a mozgássorozatok az izmokra és a medence területi szervekre összpontosítanak, különös tekintettel a medence fenékre.

Az Aviva foglalkozásokon az oktató elmagyarázza, miként kell használni ezeket az izmokat és személyes útmutatást ad a gyakorlatokkal kapcsolatban, hogy segítsen a megoldandó konkrét egészségügyi kérdésben. Rendszeresen végezve ezeket a gyakorlatokat, az urak képesek lesznek megőrizni a férfiasságukat még idősebb korban is. Ráadásul a módszer fokozza a spermiumok számát, az életerőt és a mozgékonyságot, megelőzi a prosztata problémákat és a vizelet inkontinenciát, valamint ellenőrzi az endokrin funkciókat, amelyek hozzájárulnak a férfiak reproduktív szerveinek egészségéhez.