Polietilénből készült simítózáras tasak

Simítózáras tasak

Jól gondoljuk meg, hogy mit milyen anyagba csomagolunk bele! A simítózáras tasak nagyszerű választás, amennyiben valamit meg akarunk óvni a sérüléstől. Enyhe mértékben képes távol tartani a nedvességet is. A polietilénből készült változata egészen strapabíró.

Jelenleg nyolcféle méretben jöhet szóba a megvásárlásakor. Antisztatikus verzióban is meg lehet venni. A visszazárása és a kinyitása igen egyszerű. Erre egymás után több alkalommal is sort lehet keríteni.

Az 50 micronos vastagság pont ideálisnak számít a simítózáras tasak esetében. Minimum 100 darabos mennyiségben rendelhető meg. Az ára mindegyik méret esetében különböző, de a termék nem mondható drágának. Csak az egyik oldala nyitott. Mivel mindegyik fajtája raktáron van, ezért nem kell aggódni a kiszállítása miatt, ezért rövid időn belül megérkezik a kijelölt címre.

A postázása sem kerül sokba. A simítózáras tasakon kívül, másféle termék is rendelhető a webshopból. A papírzacskó szintén nagyon népszerű a vevők körében. A PE tasakok is közkedveltnek bizonyulnak az érdeklődők körében.