Felhős időkben mindig ott lesz neked a szolárium

Hollandimpex szolárium

Biztosan Te sem szereted az olyan nyarakat, amikor borongós az időjárás. Pedig Magyarországon esetenként előfordul, hogy néhány hétig csapadékos idő van. Nem túl kedvező, ha a balatoni nyaralásodat pont erre az időszakra időzítetted, de ne aggódj, mert van megoldás! Senki se szeret falfehér lenni, a Hollandimpex weboldalán a szolárium szalonok elérhetősége mellett, otthonra is beszerezhetsz kiegészítőket.

Csak kérj egy időpontot és ugorj be a legközelebb eső üzletbe, ahol kiváló gépek segítségével barnulhatsz! A vállalat fontosnak tartja a biztonságot, ezért rendszeresen ellenőrzi a gépek, illetve a csövek állapotát. A Hollandimpex kizárólag német és holland eredetű készülékekkel dolgozik. Ezekben teljes mértékben meg lehet bízni. A kezelésük nagyon könnyű, tehát néhány gombnyomást követően már indulhat is a barnulás. Akkor sem kell aggódnod, ha még sohasem voltál szoláriumban, mert a személyzet készséggel segíteni fog. A Hollandimpex kozmetikumaira szintén érdemes vetned egy pillantást.

Ezek valamivel hatékonyabbá tehetik a barnulást és a megszerzett színt tovább megőrizheted. A kutatások szerint, a krémek segítségével 30-40 százalékkal barnább lehet a bőröd, amennyiben legalább 15 milliliternyi mennyiséget használsz fel. Ez bizony lényeges különbség! A Hollandimpex honlapján olvasható információk szerint, a hidratálásnak köszönhetően, nagyobb mértékben nyeli el a bőr az UV sugarakat. Amennyiben rendszeresen felkeresed a szoláriumot és még kozmetikumokat is használsz, akkor biztosan gyönyörű színed lesz. Ráadásul a fénynek hála, jobb kedvre fogsz derülni, hiszen a szoláriumozás a lélekre is remek hatással van.

Abban az esetben is megfelelő helyen jársz, ha a jövőben szalont szeretnél nyitni. Nincs akadálya a gépek bérlésének és megvásárlásának sem. A Hollandimpex szakemberei szívesen nyújtanak segítséget, ha még nem vagy profi ezen a területen. Akkor sem kell aggódnod, ha valami meghibásodik, mert a szerelők rövid időn belül a helyszínre mennek. Az egyszerűbb problémákat képesek azonnal megoldani.