Petite blog, hasznos öltözködési tippek alacsonyaknak

Az alacsonyabb termetű nők jó, ha betartanak néhány öltözködési szabályt ahhoz, hogy tökéletesen álljanak rajtuk a választott szettek, hogy a végén gyönyörűen tündökölhessenek bennük. A Petite blog hasznos bejegyzései között az olvasók azt is megtudhatják, hogy évről évre milyen ruhák lesznek az abszolút befutók a divatban. A midi szoknyákból, tunikákból álló szettek és a keresztben csíkos díszítések, nagy minták a legtöbb 163 centi alatti nő számára rendkívül előnytelenek. Éppen ezért kerülendők az ilyen és az ezekhez hasonló darabok viselésé, de persze lehetnek kivételek.

Például a tengerészkék színű ruhák, szinte a legtöbb színtípusnak jól állnak, így, ha biztosra akarunk menni, akkor ezt a színt érdemes választani. Viszont, ha picit világosabb színt szeretnénk, akkor a menta színnek is van egy olyan árnyalata, ami sokaknak jól áll és sok pici nőnek kifejezetten előnyös választás lehet. A Petite blogon arról is olvashatunk, hogy az alacsonyabb, kisebb méretekkel rendelkező lányoknak ajánlott alul és felül az ellentétes színkombinációk helyett a monokróm, azaz tetőtől talpig egy színű szettek, ruhák viselete. A klasszikus ceruzaszoknya például a legtöbb testalkatra ideális választás lehet, emellett, ha úgy kombináljuk számos alkalom során tökéletes lesz benne a megjelenés. További tippekért keresd fel a Petite blogot!

Sohasem volt ilyen egyszerű a Petite ruhák vásárlása a pici nőknek

A Petite weboldalán található ruhadarabok különlegességé, hogy kifejezetten a 163 centinél nem magasabb nőkre lettek tervezve. Ezen felül egytől egyig mind magyar varrómanufaktúrákban készülő designer ruhák, amelyek a minőség és a fenntarthatóság jegyében születnek, limitált kiadásban és jól kombinálható őrök darabok. A Petite ruhák az egyedi tervezési módszertannak köszönhetően figyelembe veszik a magasság mellett a különböző testalkatok és a testarányok sajátosságait, plusz a színtípusokat is. Így a kollekciókban megjelenő modellek jól illeszkednek és nem igényelnek külön igazítást, elvágatást, átalakítást viselőjükön.

A kollekciók darabjai lehetővé teszik, hogy a 163 cm-nél alacsonyabb hölgyek is könnyen öltözhessenek, csinosan a stílusuk szerint. Így csupán néhány kattintás választja el őket a rájuk szabott tökéletes ruhatár összeállításától, amivel végre berendezhetik álomgardróbjukat. A Petite ruhák között megtalálhatóak az alacsonyabb adottsággal rendelkező nőkre tervezett szoknyák, felsők, pólók, trikók és nadrágok is. A kényelmes vásárláshoz elég felkeresni a Petite ruhák hivatalos honlapját és ott bőséges információ áll rendelkezésre, ami segít eldönteni, hogy melyik darab a legideálisabb választás. A webshopban a Petite ruhákra ingyenes felpróbálási garancia biztosítja a kényelmes és kockázatmentes vásárlás élményét.