Okosotthonok a V-tac segítségével

Önnek is fontos, hogy a lakását a legújabb technikai eszközökkel szerelje fel? Az okosotthonok manapság egyre nagyobb teret hódítanak. A V-tac szaküzletben a világítástechnika minden szegmenséhez talál intelligens változatot, legyen szó egy elosztóról vagy éppen izzóról.

A wifi-n keresztül irányítható eszközök nemcsak megkönnyítik a mindennapokat, de a környezetünkre is kevesebb negatív hatást gyakorolnak. Nemcsak beltéri, de kültéri lámpatesteket is talál a felhozatalban. A V-tac szakemberei a legnagyobb hozzáértéssel segítik majd a megfelelő termék kiválasztásában.

Weboldalunkon minden információt megtalál minden termékhez, de bemutatótermünkben saját szemével is meggyőződhet a kiváló minőségről. Egy helyen meglel mindent, ami a témával kapcsolatban eszébe juthat, így nem kell boltok hadát végigjárnia ahhoz, hogy a legjobbat szerezze be.

Egyetlen megrendeléssel a V-tac oldaláról az egész házat fénybe boríthatja. Meglátja, egészen más képet ölt majd minden helyiség, ha megtölti melegséggel! Nem bánja meg a döntését, de ha mégis, cseregaranciánkkal élve visszaküldheti.