Karos állvány jelentős teherbírással

Minden raktár esetében olyan tárolóegységekre van szükség, amelyek egyszerűen és egyedileg alakíthatóak. A különböző termékek és árucikkek mérete, csomagolása változó lehet, ezért fontos, hogy gyorsan kialakítható legyen a szükséges hely a raktározáshoz.

A karos állvány elsősorban a szálanyagok és lemezek tárolása szempontjából számít előnyösnek. A karok kifogástalan minőségű acélból készülnek, ezáltal kiemelkedő teherbírással rendelkeznek.

Összeállításkor kiemelten fontos figyelni arra, hogy hány tartókar kerül felszerelésre. Ez a súlyelosztás szempontjából lényeges. A csavaros kötések rendkívül masszív tartást biztosítanak, de hosszadalmas az áthelyezésük. A Salgó karos állvány viszont nem csavaros kötéseket használ.

Az innovatív kialakításából fakadóan, különösebb erőfeszítés nélkül megoldható a telepítés, aminek az időtartama is jelentősen lerövidül. A karos állvány könnyű hozzáférhetőséget biztosít a műanyag, fém- vagy falemezekhez. Nem utolsósorban azt is érdemes megemlíteni, hogy esztétikusan néz ki.