Nővér ruha a nőiesség jegyében

A betegápolásban a női alkalmazottak sokszor órákon át, szünet nélkül mozgásban vannak, ezért fontos, hogy a rajtuk lévő nővér ruha kényelmes legyen. Az egészségügyi személyzetnek tervezett Health & Care innovatív munkaruha-kollekció csupa olyan modellt tartalmaz, ami tökéletesen gondoskodik a viselője komfortérzetéről, emellett pedig csinossá, magabiztossá teszi a megjelenést.

Ilyen például a test vonalát követő, elegáns dizájnú nővér ruha, amiből egyszerre árad a nőiesség és a perfekcionizmusra való törekvés.

Ez a tunikaszerű viselet főként fehér színben kapható, de kék, zöld, bordó árnyalatban is jelen van a márkás munkaöltözetek piacán. Az egészségügyben dolgozók általában rendkívül feszes időbeosztás szerint élnek, így számukra egy vasalást nem igénylő vagy mosás után szinte rögtön felvehető nővér ruha igazi kincset ér.

A Healerstore webáruházban szép számban találunk ilyen megoldásokat. Az itt eladásra kínált termékek többsége a sokadik mosás után is megőrzi eredeti színét, így anyagilag és időtakarékosság szempontjából is jó választásnak számít.