Hímzőfonal különböző munkákhoz

A hímzés csodálatos hobbi, ami csak akkor hoz szemet gyönyörködtető eredményt, ha megvan hozzá a kézügyesség és a színvonalas hímzőfonal. Érdemes a legjobb fajták közül választani, amikkel élvezetes és sikeres lesz a munka. A hagyományos stílusú hímzésekhez az Anchor Linen hatszálas osztott len hímzőfonal tökéletes választás.

Ez a jellegzetesen természetes szerkezetű, erős és tartós termék megvásárolható a muveszellato.com webshop termékpalettájáról. Puha, de mégis rusztikus hatást kelt ez a fonal és nagy pozitívuma, hogy az idő előrehaladtával sem bolyhosodik, nem kopik.

Az Anchor Linen alapanyag színeit növényi alapú festékanyagokkal állítják elő, 6 szálra osztható szerkezete sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Gyakorlatilag mindenféle finomságú hímzőmunkára alkalmas, ráadásul egyéb színekkel is keverhető, ami nagyszerű végeredményt produkálhat.

Keresztszemes hímzés, goblenhímzés céljából pedig optimális a Puppets Mouliné hímzőfonal, ami pamutból készül és szintén megrendelhető a webshopból.