Normoxil a jól működő pajzsmirigyért

A vitaminok és a nyomelemek a napi táplálékunk fontos összetevői, amiknek a hiánya vagy elégtelen mennyisége egészségi problémákhoz vezethet. A Normoxil a mio-inozit és a szelén pótlására alkalmazható étrend-kiegészítő.

Az inozit a B-vitaminok csoportjába sorolható pszeudovitamin, amit glükóz-6 foszfátból állít elő a szervezet. A gabonafélék, keményhéjasok, gyümölcsök, főleg a dinnye és a narancs fogyasztása révén lehet leginkább hozzájutni, de bőven tartalmaznak a húsok is, kiváltképp a máj. A szelén egy létfontosságú nyomelem, aminek jelentős szerepe van a pajzsmirigy megfelelő működésében. Emellett erős antioxidáns, megköti a káros szabadgyököket és számottevő mértékben lassítja a szövetek öregedését, károsodását.

Hiánya megnöveli a csecsemők elhalálozásának a kockázatát, hátráltatja a gyermekek növekedését. Férfiak esetében terméketlenség előidézője lehet, továbbá izomfájdalmakat, a máj és a hasnyálmirigy megbetegedését eredményezheti. Mindez megelőzhető napi 1 Normoxil tablettát alkalmazva.