Nerf fegyverekkel biztonságos a lövöldözés

Egy jó kis lövöldözős csatában minden gyermek benne van. Miért is ne hagynánk őket „harcolni”, ha vannak kéznél Nerf fegyverek?! Elsősorban a fiúk, de a lányok is szeretnek néha kicsit képzeletbeli ellenséget üldözni, esetleg lelőni, megsemmisíteni.

Persze ilyesmit is lehet úgy játszani a megfelelő eszközök segítségével, hogy senki ne sérüljön. Sok puskával, pisztollyal vagy karddal pontosan az a probléma, hogy nem biztonságos a kivitelezése. A kicsik a játék hevében nem mindig képesek odafigyelni saját maguk és társaik biztonságára. A Nerf fegyverek kialakítása olyan, hogy már a legkisebbek is a kezükbe vehetik, hiszen a gyártójuk kizárólag olyan lövedékeket gyárt az eszközeihez, amelyekkel a gyermekek nem tudnak kárt tenni magukban vagy egymásban.

A lövedékek szivacsból vagy extrán puha gumiból készülnek, így az önfeledt játék maximálisan biztonságos. A jatekotthon.hu webáruházban a Nerf fegyverek kínálata igazán változatos, így „szárazföldi” és vízi változatok között egyaránt válogathatnak a vásárlók.