Egzotikus nyaralás a zene hazájában

Ön is imádja a zenét, egyenesen bolondul érte? Ezt a szenvedélyt szeretné kombinálni egy igazán különleges luxusüdüléssel? Ebben az esetben egy egzotikus nyaralás Jamaicában tökéletes választás lehet.

A Karib-tenger térségében elhelyezkedő szigetvilág egyik legnépszerűbb turistaparadicsomaként ismertethetjük a szigetet. A tengerparti fürdőzés mellett, szinte minden városkára jellemző a festői szépségű klasszikus stílus.

A természeti csodákban is van lehetőségünk gyönyörködni, hiszen Jamaica buja esőerdőiről, krokodiljairól és színes növényzetéről híres. A Dunn’s River Falls vízesés lélegzetelállító szépségével várja az igazi kalandorokat, túrázni vágyókat. Amennyiben a tengerparton töltenénk el az időnk nagy részét, főként a Seven Mile Beachre, illetve a Blue Hole-ra érdemes ellátogatnunk.

Az egyenes türkizkékben pompázó kis öblök garantáltan elvarázsolnak majd minket. Ami pedig az egzotikus nyaralás során a zenét illeti, a Bob Marley múzeum mindig nyitott kapukkal várja a ritmusbolond érdeklődőket.