Nagy kedvenc a tárcsasúlyos edzőgép

Mindene az edzés? Szívesen alakítaná át odahaza az egyik kis félreeső zugot személyre szabott privát edzősarokká? A kompakt mérettel rendelkező tárcsasúlyos edzőgép segítségével valóra válthatja az álmát, hiszen az egység bárhol kényelmesen elfér a lakásban. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tárcsasúlyos edzőgép titka a sokoldalúságában rejlik, hiszen a géppel végezhető gyakorlatok túlzás nélkül az egész testet átmozgatják.

Érdemes néhány szót ejteni a tárcsasúlyos edzőgép terhelhetőségéről is. A 120 kg tárcsasúllyal való bővíthetőség egyrészt garantálja a berendezés strapabíróságát, másrészt pedig lehetővé teszi, hogy sokáig használhassuk. Az edzőgépet annak ajánlatos megvásárolni, aki komolyan gondol a testmozgásra és nem ragad le a hobbi felhasználás szintjén.

A 2 év garanciával beszerezhető tárcsasúlyos edzőgépet a Powersport webáruháztól tudja jutányosan megrendelni, házhozszállítással. A súlykészlet nem képezi az edzőberendezés tartozékát, azt minden esetben egyénileg kell hozzárendelni a géphez.