Nagy erotikus könyv akció

Erotikus könyv

A Cor Leonis Könyváruház különböző témájú munkák széles választékával várja kedves vásárlóit. Az akciós kötetek között számos erotikus könyv is megtalálható, amelyek egy magányos estén felcsigázhatják a nők és asszonyok vágyait.

Egy 14950 Forint értékű romantikus könyvcsomagot az akció időtartama alatt mindössze 5000 Forintért rendelhet meg. A választékban megtalálhatja Diana Peterfreund, Jessica Brockmole, Maria Murnane, Maya Banks, Morgan Matson és Syrie James munkáit is.

Ha nincs párja, ha kedvese elutazott, vagy ha van valakije, azonban mégis magányosnak érzi magát, akkor nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy erotikus könyv, amely ízlésesen, romantikus formában foglalkozik párkapcsolati témákkal, miközben idealizálva varázsolja Ön elé a legintimebb pillanatokat.

Élje bele magát a jóképű csábító, a tragikus sorsú szépfiú, a romantikus lelkületű fiatal lány, vagy épp a számító perszóna magánéletének kalandjaiba! Lépjen ki a szürke hétköznapok taposómalmából és engedje, hogy egy erotikus könyv hangulata magával ragadja!