Bodzaszirup: nem csak gyógyszer, de finom ital is!

Fekete bodza

Különösen a csalóka tavaszi időjárásban érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a betegségek megelőzésére, hiszen ilyenkor sokkal könnyebben terjednek a különböző vírusok. Ha azonban az immunerősítés fekete bodzával a Sambucol készítménnyel történik, akkor garantáltan könnyebben vehetjük fel a harcot az ilyen vírusok ellen.

Köztudott, hogy a bodza már az ősi népi gyógyászatban is hangsúlyos szerepet kapott, nem véletlenül, hiszen a bodzaszirup és a bodzalé rengeteg olyan hasznos kivonatot és tápanyagot tartalmaz, amely hatékonyan veszi fel a harcot a vírusos fertőzésekkel. Tagadhatatlan az is, hogy a fekete bodza az egyik legjobb immunerősítő gyerekeknek, hiszen ez a vitaminokban gazdag növény nem csak rendkívül jó gyógyszer, hanem a belőle készített ital hűsítő finomságként is tökéletesen megállja a helyét.

Ráadásul a bodza hatása az immunerősítésen is túlmutat, hiszen úgy a megfázásra és a náthára, mint a pattanások és kelések kezelésére is rendkívül alkalmas. Sőt, hathatósan alkalmazható székrekedési problémákra, illetve a koleszterinszint csökkentésére is.