Modern megoldás a járólap szintező

A lapok vagy csempék közötti szintkülönbségek kiküszöbölése mindig is lelassította a munkálatokat. Mivel minden alkalommal más és más környezeti tényezőkkel kell megbirkózzanak a szakemberek, ezért a tudásukat próbára teszik az ilyen kihívások.

A járólap szintező eszközöknek köszönhetően, manapság már gyorsabban és költséghatékonyabban halad a munka. A használatuk egyszerű, a termékek pedig megbízhatóak, a kitűnő anyaghasználatból kifolyólag.

A járólap szintező elemei fugatávtartóként is használhatóak, ami külön előnyt jelent a végeredmény tekintetében. Jelenleg a járólap szintező rendszerek jelentik a legmodernebb megoldást. A felületek nem lesznek hullámosak, hanem lehetőség nyílik a tükörsima kivitelezésre. Felmerülhet a kérdés: miben rejlik a költséghatékonyság?

A hagyományos távtartókkal ellentétben, a járólap szintező ékek legalább 25 alkalommal újrafelhasználhatóak. Gyakran megesett, hogy a precizitás ellenére a lapok a munkafázis közben mozdultak el. Viszont ez nem történik meg, ha a TLS termékeit használjuk.