Mit várjunk a woma csatornázási áraktól?

Mennyibe kerül a duguláselhárítás? Vajon a woma csatornázási árak ijesztőbbek? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket lehet hallani országszerte. Nem véletlen, hogy sok helyen inkább együtt élnek a kellemetlenséggel, mint szakértőt hívjanak. Ennek azonban van egy hátulütője is.

Tegyük fel, hogy a csatornában észlelünk dugulást, mivel emelkedik a vízszint vagy azt tapasztaljuk, hogy nehezen folyik le, esetleg nagyobb vihar után vagyunk és látjuk a felhalmozódott hulladékot. Azonban nem hívunk segítséget, hanem várunk. Ahogy telnek a napok, a helyzet szépen lassan romlik. Ami eddig nagyjából működött, az mára egyáltalán nem használható.

Most már tényleg telefonálnunk kell, azonban a baj is a duplájára nőtt és a megoldás is tovább fog tartani. Vajon megérte? Nem! Amikor duguláselhárításról beszélünk, akkor feleslegesen esünk kétségbe, hiszen a woma csatornázási árak is 15 és 25.000 Ft között mozognak. Lényegében sokkal olcsóbb, mintha valami nagyobb kárunk keletkezne, tehát jobb, ha nem várunk vele!