Minőségi hajszínező vonzó áron

Tartós hajszínező

Színes pigmentet keres? Olyan hajszínező termékekre van szüksége, amivel tartósan vagy ideiglenesen festheti át az egész hajat vagy csak bizonyos tincseket? Esetleg hajszínező sprayt, pakolást vásárolna?

Ha eddig nem talált vonzó áron jó minőségű termékeket, akkor a Brelil Shop lesz az ideális választás. Termékeink között megtalálhatóak azok a termékek is, amelyek tartós vagy ideiglenes árnyalatot biztosítanak. Oxidálószer hozzáadása nélkül használható pigmentjeink nem változtatják meg a szálak színét és rendszerint sötétebb árnyalatok felvitelével működik a legjobban. Az illatosított balzsamoknál is vannak olyan hajszínező formulák, amelyek intenzíven táplálják a festett hajat, ugyanakkor kiemelik annak természetes árnyalatait. Sokkal csillogóbb és intenzívebb hajszínnel büszkélkedhet.

Vibráló, intenzív, extrém színeket biztosít a tartós hajszínező, amivel roppant könnyen lehet dolgozni. Kiemelendőek a színkorrekciós spray-k is, amelye arra hivatottak, hogy a festés után felbukkanó makacs ősz szálakat vagy tincseket kellően befedjék.