Mennyibe kerül a szélvédő javítás?

Szélvédő javítás

Mit tehet, ha egy felverődő kavics miatt apró sérülés keletkezett a szélvédőn? Ebben a helyzetben érdemes igénybe vennie egy profi szakember segítségét. A szélvédő javítás nem probléma többé, ha tárcsázza a +36 70 610 8427-es számot.

Mondja el, hogy hol történt a baleset, a szakik pedig a helyszínre sietnek. Felmérik, hogy milyen feltételekkel lehetséges a javítás, majd ajánlatot adnak. A szélvédő javítás 4 ezer forintos ártól kezdődően lehetséges.

Kb. szűk félórára van szükség a hiba kijavításához. A rekonstruáláshoz minél hamarabb hozzá kell kezdeni, mert a repedésbe bejutó szennyeződés problémát okoz. A szakemberek megérkezéséig le kell takarni a sérülést. Nem szabad hagyni azt sem, hogy tovább repedjen, mert emiatt lehetetlenné válik a szélvédő javítás.

A szolgáltatás Budapesten érhető el. A szakembereknek 1 óra alatt biztosan a helyszínre érjenek. Mivel már rengeteg tapasztalatuk van, ezért képesek magas szinten helyrehozni a problémákat. Gépjárműflották esetén kedvezmény vehető igénybe.