Miért előnyös Marketplace kezelő platform?

Az internet egy teljesen új korszakot nyitott az üzletvezetés történetében. Rengeteg vállalkozás tört a csúcsra az online kezelőfelületek segítségével, amiket már távolról is lehet aktiválni. Egy igen összetett rendszer szerves részét képezi a Marketplace kiszolgáló felület, amin keresztül a viszonteladó partnerek néhány mozdulattal kezelhetik az ügyfeleik megrendeléseit. A felhő alapú szolgáltatás szinte bármikor és akárhonnan elérhető.

Ha valakinek hirtelen szüksége lenne több új Microsoft 365 licenszre, akkor azt percek alatt aktiválni lehet a Marketplace segítségével, minden felesleges átfutási idő nélkül. Ami pedig a költségeket illeti, azok teljesen felhasználóbarát jellegűek, hiszen csak annyit kell fizessen az ügyfél, amennyit valóban igénybe vette a programot.

Ha a hónap közepén lemondja a jogosultságot, akkor az elmaradt napokra járó díj visszafizetésre kerül. A Marketplace alkalmazásával mindenki jól jár. Az üzleti vállalkozás sikerének kulcsa az egyszerű kezelhetőség és könnyed átláthatóság. A kvazar.cloud felületen mindenre fény derül.