Baseus FM transmitter, ami töltő is egyben

Az elektronikai eszközök terén mindig jelennek meg újdonságok. Ezeket pedig sokan egyenesen imádják, hiszen rengeteg lehetőség rejlik bennük. A Baseus FM transmitter pedig sokkal több, mint egyszerű transmitter, hiszen egyben USB töltő és kihangosító is.

A Bluetooth-nak köszönhetően, a telefonon lévő tartalmak is lejátszhatóak rajta. De lássuk először, hogy mi is az a transmitter? Az FM transmitter rádiójelet sugároz, ami az autóba lévő rádió venni tud, pont úgy, mint bármelyik másik rádióállomást. A Baseus FM transmitter lehetővé teszi az USB nélküli lejátszóknál is a különböző tartalmak lejátszását, alkalmas hívásra, a telefon pedig használhatja az autó teljes hangrendszerét. Nagyon praktikus és hasznos eszköz, amit tényleg érdemes megvenni.

A meglepetés pedig még csak most következik! Gondolhatnánk, hogy egy ilyen szuper kis kütyü meglehetősen drága, pedig egyáltalán nem! Az aun.hu webáruházban a Baseus FM transmitter rendkívül jó áron elérhető. Rendelje meg Ön is azonnal saját célra vagy ajándéknak!