Mibe fektethetünk a TAO felújítás keretében?

Minden olyan szervezet, ami jövedelem- és vagyonszerzésre irányuló tevékenységet folytat, társasági adó befizetésének a kötelezettségével rendelkezik. Ez az összeg általában a cégek adózás előtti pozitív egyenlegének a 9 %-a. A befizetést követően lehetőség nyílik az összeg adott részének, bizonyos célú befektetés érdekében történő visszaigénylésére és felhasználására. Lehet szó látvány-csapatsportok finanszírozásáról, filmtámogatásáról vagy TAO felújítás keretében történő pénzfelhasználásról. Ez utóbbi bizonyos energiahatékonysági célú beruházások formájában nyilvánulnak meg.

Ebbe a kategóriába sorolható az elektromos autó vásárlása, villanykorszerűsítés, kazán-, szivattyú-, folyadékhűtő, valamint más technológiai célú berendezés, például szervercsere. Ezek olyan kifizetések, amelyekre előbb-utóbb úgyis sor kerülne, így pedig jelentős háttértámogatás szerezhető meg azokra. Kár lenne veszni hagyni a pénzt, mert amennyiben elmarad a visszaigénylés, ez az összeg az államkasszában marad, ezzel megfosztva minket a megtakarítástól. Ami pedig az innovációkat illeti, azokra a versenyképesség fokozása végett szintén szükség van.

Az energiahatékonysági célokat szolgáló beruházás adókedvezmény igényléséhez elengedhetetlen bizonyos minősítés, amit egy külső partner végez el. A feladatra felkérhetőek a Get Energy Kft. szakemberei, akik mind jól értik a dolgukat. A több mint 10 éves hátér, a garanciális munka mind biztosíték arra, hogy nem fogunk csalódni. Igénybe vehető ingyenes konzultáció valamint az igazolással kapcsolatos bármilyen hatósági megkeresés esetében, a cég szakértői támogatás nyújtanak a felmerülő kérdések tisztázása érdekében. Minden feltétel biztosított tehát, hogy belevágjuk a folyamatba.

A getenergy.hu oldalon pontos tanulmányokat és valós adatokat találunk más vállalkozásokkal kapcsolatban, amelyek segíthetnek a döntésben. Továbbá található egy űrlap a felületen, aminek a kitöltését követően telefonos megkeresés keretében veszi kezdetét az egyeztetés. Természetesen, mint minden igénylés, ez is csak bizonyos ideig érvényes, ezért megéri minél előbb belevágni, hogy biztosan hozzájussunk az összeghez.