Mellplasztika után mikor lehet repülni? Utazás előtti teendők

Sokaknak a munkája folyamatos utazással jár, azonban ezek a személyek is igényelhetnek plasztikai műtétet, de nem biztos, hogy van kellő számú szabadnapjuk ennek megoldására. Mellplasztika után pár nappal már lehet repülővel utazni, de azért így is érdemes egy pár dologra figyelni.

Túl kicsi, aszimmetrikus, megereszkedett keblek, illetve egyéb korrekciók esetén ajánlott a mellnagyobbító műtét. Magyarországon és világszerte ez az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás a nők körében. Néha még akkor is bevállalják ezt az operációt, ha csak néhány napjuk van rá.

Nem csoda ez, hiszen a mellplasztika számos előnnyel ajándékozza meg az érintetteket, ideális a keblek formázására, a mell és a részben mellkas alatti elváltozások kiküszöbölésére. Megfelelő implantátum kiválasztásával sokszor a mell lógását lehet korrigálni, de az aszimmetrikus keblek esetén is kiválóan alkalmazható.

Lényeges információ, hogy a mellnagyobbítással nem pusztán a keblek mérete, hanem a formájuk is megváltoztatható. Egyes műtéteknél különböző igények merülhetnek fel. Vannak, akik természetes formát szeretnének, mások olyan típusú és nagyságú kebleket, ami már messziről észrevehető és jól látható.

Sok nő számolt be arról, hogy a mellplasztika operáció után pozitív hatással volt a magánéletére ez az esztétikai beavatkozás. Javult a női önbecsülésük és a szexuális életük. Tehát elmondható, hogy egy mellnagyobbítás közvetett módon kiegyensúlyozottabb, boldogabb párkapcsolatot is hozhat.

A műtéten átesett hölgyek nagyobb önbizalommal rendelkeznek, úgy a munkában, mint a magánéletben. Természetesen, csodás eredményt csak akkor várhatunk, ha a megfelelő és tapasztalt szakorvos végzi a műtétet. Ennél a pontnál nem szabad engedni, kizárólag a legjobbat kell választani!

A drfalus.hu portálon felvehető a kapcsolat egy kiváló szakemberrel, aki már 1993 óta dolgozik plasztikai sebészként. Dr. Falus György a legnagyobb tapasztalatot a mellnagyobbítás, -felvarrás, -kisebbítés, has- és arcplasztika területén szerezte.