Laktózmentes ételek kellenek Önnek?

laktózmentes ételek
laktózmentes ételek

Ha valakinek speciális igényei vannak, ott soha nem egyszerű dolog kielégíteni azokat. Persze előfordulhat, hogy a különleges igények nem szeszélyből, nem hóbortból fakadnak, mint amikor valaki csakis egyfajta sört hajlandó elfogyasztani, hanem kényszerűségből. Akinek a szervezete például nem képes megbirkózni a tejcukor lebontásával, annak a tejfogyasztás bizony komoly tortúra lehet, amitől így az érintett (értelemszerűen) jobb, ha egy az egyben megkíméli magát. De vajon mi a helyzet az étkezéssel? Megoldható tej nélkül?

A tej nemcsak tejivás útján kerülhet be a szervezetbe

Mivel a tej mint alapanyag megannyi étel összetevői között felbukkan, adódik a kérdés, hogy miként tudja a tejcukrot lebontani képtelen szervezettel rendelkező személy elkerülni azt, hogy az étkezés aktusa aztán ne váltson ki nála egészségügyi problémát. Nos, leginkább úgy, hogy elfogyasztás gyanánt laktózmentes ételek kerülnek a tányérra! Az érdeklődő a http://www.gastroyal.hu/etlap/paleo-glutenmentes-laktozmentes-etelek weblapon utána tud nézni annak, hogy a Gastroyal, Magyarország egyik legkeresettebb ételszállító cége miként oldja meg azt, hogy veszélyes tejjel, tejtermékkel még csak véletlenül se találkozzon az, aki erre érzékeny.

A laktózmentes ételek elkészítésének az odafigyelés a titka

A Gastroyal úgy tud laktózmentes ételekkel előrukkolni, hogy ügyel arra, hogy tejtermékek helyett úgynevezett totut (tojás fehérje; nem összekeverendő a tofuval!), illetve kókuszkrémet, valamint hosszan érlelt sajtokat használjon fel az ételek elkészítése során. Mindez szavatolni tudja azt, hogy a laktózérzékeny fogyasztóknak ne legyen semmiféle gondjuk, bajuk a Gastroyal ételeivel.

Miért érdemes az étkeztetést a Gastroyalra bízni?

Mert ekkor biztosan laktózmentesek lesznek a kiszállított, elfogyasztott ételek. Nem mellesleg tej nélkül sütni-főzni nem is olyan egyszerű dolog, hiszen nagyon sok ételben eleve jelen van a tej (vagy valamilyen tejtermék), amit aztán valamilyen úton-módon helyettesíteni kell, ha ez egyáltalán lehetséges. Mindenesetre sokkal könnyebb ekkor másra bízni az ételek helyes elkészítését, mint saját magunknak ügyelni arra, hogy változatosan, mégis egészségesen főzzünk.

A Gastroyal ételeivel nem mellesleg fogyni is lehet, hiszen azok mind úgy vannak elkészítve, hogy csakis egészséges összetevőket tartalmazzanak.