Kristály poharak érdekes alakzatban

Kristály poharak

A baráti összejöveteleken általában jó szokott lenni a hangulat. Ilyenkor mindig előkerül egy üveg finom ital, amit szinte kötelező megkóstolni. A kristály poharak igen praktikusak ebben a helyzetben, hiszen használatukkal sokkal könnyebb a fogyasztás.

A White Crystal weboldala ideális terepet jelent a beszerzéshez, tehát a megrendelést itt kell leadni. A kínálat igazán szép, éppen ezért nem lesz könnyű az innen történő választás. Mindegyik típus mástól szép.

A kristály poharak díszítése savmaratás, csiszolás és homokfúvás alkalmazásával történik. Az apró, virágos minták különösen jól mutatnak rajtuk. A kristály alapanyag titán- vagy cink-oxiddal van összekeverve, hiszen így még szebb lesz a csillogásuk. Ráadásul, sokkal strapabíróbbá válik az üveg.

Régebben az iparban ólmot használtak erre a célra, de bebizonyosodott, hogy ártó hatása van, ezért a szakemberek inkább a csere mellett döntöttek. Ennek következtében ma már teljesen biztonságos a kristály poharak használata. Érdemes hozzájuk venni egy díszdobozt is.