Kiváló pontosságú pH mérők

Az adwa.hu webáruházban bemutatott mérőműszerek többsége a mezőgazdaságban, az iparban és a háztartásban is felhasználható. A weboldalunkon található pH mérő árak pedig kellemes meglepetésként érik a vásárlóinkat. Ezeknek az eszközöknek az egyik figyelemre méltó tulajdonsága, hogy az akváriumi haltenyésztés rajongói életében is hasznosak, ahol a vízi környezet minőségének ellenőrzésére szolgálnak.

A pH mérő megvásárlása azt jelenti, hogy Ön univerzális műszer tulajdonosává válik a különböző anyagok kémhatás értékének mérésére. Különösen fontos ennek az indexnek az ismerete a vízkezelésben, az élelmiszeriparban és az ipari folyamatfigyelő rendszerekben alkalmazott megoldások terén.

Egyes készülékek további hasznos funkciókkal vannak felruházva. Ilyen például az automatikus kikapcsolás bizonyos idő elteltével, a hangjelzések, a hőmérő, a beépített érzékelővel ellátott memória, ami jelzi a be- vagy kikapcsolását, stb. Szeretne megbízható asszisztenst a különböző közegek savasságának mérésére? Akkor válasszon a pH mérőink közül!