Kényelmes kialakításű acélbetétes cipő

A mindennapi viselet szempontjából, a legtöbben a minél könnyebb, kényelmesebb lábbeliket keresik. Viszont bizonyos munkaterületeken a könnyed kialakításnál sokkal fontosabb a biztonság.

Az acélbetétes cipő mondhatni olyan, akár egy tank. Mindenen átgázolhatunk, hogyha ezt a lábbelit viseljük, mivel nem kell a sérülésektől tartanunk. A talprészben egy kemény lemez található, ami átvághatatlanná teszi az acélbetétes cipőt. Nyilván sokunk ismer olyan személyt, aki rozsdás szegbe lépett.

Ez velünk is bármikor előfordulhat egy építkezésen vagy lakásfelújítás közben. Egy hegyes üvegdarab is komoly sérülést képes okozni. Kivéve akkor, hogyha acélbetétes cipő van a lábunkon.

Bár első hallásra mindenkinek egy robosztus bakancsszerű valami ugrik be, de ez a valóságban egyáltalán nem így van. Annak ellenére, hogy az acélbetétes cipő magas szintű védelmet biztosít, kifejezetten kényelmes, sőt, bizonyos modellek sportos kialakítással rendelkeznek. A felső rész pedig egy jól szellőző, erős anyagból készül, ami rendkívül praktikusnak számít.