Kedvező és megtérülő füstérzékelő ár

Nem csupán a téli időszakban lehetünk kitéve annak a veszélynek a lakáson belül, hogy valami kigyullad. A konyhában rendszeresen van használva az elektromos vagy gázrezsó, amit ha felügyelet nélkül hagyunk bekapcsolva, sajnos előfordulhatnak balesetek. Viszont a füstérzékelő ár megfizetésével, az esetleges zárlatokból keletkező tűzesetek veszélye is csökkenthető.

A régi hálózatokban a nagyobb terhelés hatására könnyedén problémák léphetnek fel. Megéri ezeknek lehetőleg elejét venni a rendszeres felülvizsgálatok és bővítések segítségével, de ennek ellenére menjünk biztosra! A füstérzékelő ár igazán kedvező, főleg figyelembe véve azt, hogy a hangos jelzésének hála, megelőzhetők adott esetben a komolyabb anyagi károk kialakulása, valamint életet is menthet.

A Fibaro Smoke Sensor hangos hangjelzésével és éles fényeivel figyelmeztet, még a lángok kialakulása előtt arra, hogy baj van. Folyamatosan monitorozza a környezetet és ezen adatok nyomon követhetőek. A füstérzékelő ár pontos értéke megtalálható a smartandhome.hu weboldalon, ahol a rendelés is elvégezhető néhány egyszerű kattintással.