A gyerek ugrálóvár a nyár szenzációja

Minden gyermek szeret a szabadban ugrálni, mászni. Ha nincs lehetőség állandóan a játszótéren tartózkodni a lurkóval, de rendelkezünk egy kis kerttel, udvarral, akkor a gyerek ugrálóvár máris megoldja a problémát.

Egy ilyen vár szinte egész évben használható, de a melegebb napokon egyenesen tökéletes. A hosszú nyári szünetre meg is van a legjobb kikapcsolódás a csemetéknek, ahol ráadásul biztonságosan, szülői felügyelet mellett játszhatnak. A gyerek ugrálóvár a szülinapok, családi összejövetelek egyik leghasznosabb és legszórakoztatóbb eleme lesz, ahol a kicsik nyugodtan kitombolhatják magukból a rengeteg energiát. A gyerkőcöknek kell a mozgás, ha pedig van az udvaron egy ilyen felfújható vár, akkor ők garantáltan nem a tablet vagy telefon társaságában akarják majd eltölteni az idejüket.

A gyerek ugrálóvár természetesen nem olcsó, azonban egy jó minőségű termék hosszú távú befektetésnek is gondolható, hiszen a totyogó korúaktól a tinikig, mindegyik lurkó imádja és előszeretettel használja.