Jelentkezzen most kavitációs zsírbontásra!

Kavitációs zsírbontás
Kavitációs zsírbontás

Rohamléptekkel közeledik a nyár, ezért a hölgyek már most megpróbálják formába hozni magukat a bikini szezonra. Ez azonban nem mindig olyan könnyű a munka, a háztartás és a gyereknevelés mellett, ezért a kavitációs zsírbontás hatalmas segítséget jelenthet az elfoglalt nőknek.

A módszer képes lassan lebontani a testen lévő zsírt, ezért a hölgyek a kezelésnek köszönhetően, látványosan vékonyabbak lehetnek. A kavitációs zsírbontás nem fájdalmas, tehát a hölgyeknek szerencsére nem kell aggódniuk emiatt.

A Kozmetika18 hullám- és nyirokmasszázst is biztosít a kezelés mellé, hiszen ennek segítségével fel lehet gyorsítani a káros anyagok szervezetből való kiürülését. Jó tudni, hogy a kavitációs zsírbontás összesen hat-tíz kezelésből áll, tehát a hölgyeknek erre kell felkészülniük.

A kúra előtt és után sok vizet kell fogyasztani, illetve kerülni kell a szénhidrátban, cukorban gazdag ételek fogyasztását, mert a kavitációs zsírbontás így lehet igazán hatékony. A kezelésről a budapesti Kozmetika18 honlapján lehet információkat találni, ezért látogasson el ide, ha ki szeretné próbálni ezt a módszert!