Ilyen árakra számíthatsz egy magán gyermekszemészeten

Amikor a gyermekek egészségéről van szó, akkor egyetlen szülő sem akar heteket várni időpontra, hanem minél hamarabb szakorvoshoz vinné a csemetéjét. Így gyakran előfordul, hogy magánrendelőbe jutnak el, hiszen a diagnózis és a kezelés mihamarabbi megkezdése nagyon sürgős. A magán gyermekszemészet árakról a Budai Szemészet weboldalán bővebben tájékozódhatsz. A weblapon megtalálható árlistából pontosan megtudod, hogy mekkora összeget kell ott hagynod a vizsgálatra.

Nem horribilis összegekről van szó, ennyit elöljáróban elárulhatunk. 0-8 éves kor között ugyanis a gyermekszemészeti vizsgálat ára 30 000 Ft. A páciens vagy annak szülei által szervezett idegen nyelvű tolmács jelenlétében történő gyermekszemészeti analízis mindössze 40 000 Ft. A vizsgálat és könnycsatorna szondázásért 35 000 Forintot kell fizetni. Tehát elsősorban ezért érdemes a Budai Szemészeti Központot felkeresni, ha valami baj van a gyerkőcünk látásával, de emellett számos más előnye is van.

Sokéves szakmai tapasztalattal, nemzetközi ismeretrendszerrel rendelkeznek az itt praktizáló szakorvosok. Szakterületüknek nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is elismert képviselői, akikre nyugodtan rábízhatjuk gyermekünk szemeinek kezelését. Ez a legfontosabb az összes szempont közül, hogy a kicsi jó kezekben legyen. A Budai Szemészet szakemberei sok ezer sikeres lézeres szemműtétet hajtottak végre és folyamatos résztvevői a fejlesztéseknek. A szemész szakorvos team közösen oldja meg az egyedi eseteket.

A szakemberek törekvése, hogy mindig a páciensnek legjobb megoldást javasolják. Fejlett szemészeti technikai eszközök állnak rendelkezésükre, aminek köszönhetően még a legextrémebb esetek megoldására is fel vannak készülve. Itt az orvos-beteg bizalmat a doktorok személye is garantálja, amire nagy szükség van, főleg azokban az esetekben, amikor a kis páciens félve lép be a rendelőbe. A szemész szakorvosok pedig pontosan tudják, hogyan oldják fel a beteg gyermek félelmeit az ismeretlen környezettől, a vizsgálatoktól.