Hajbeültetési garancia

A HIMG hajbeültetési klinikán garanciát vállalunk minden általunk végzett hajbeültetésre.Garantáljuk a beavatkozás tökéletes elvégzését, valamint azt is, hogy a beültetett hajszálak növekedésnek indulnak ahajtranszplantáció után és nem fognak kihullani az idő elteltével sem. Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége és a hibátlan végeredmény.

A megfelelő szakértelem és tapasztalat hiányában előfordulhat, hogy a hajbeültetés nem lesz sikeres, esztétikus. Ez a HIMG klinikán elképzelhetetlen, hiszen hajspecialistáink több mint 20 év kombinált tapasztalattal rendelkeznek, az ország legjobb hajbeültetést végző sebészei közé tartoznak, az általuk végzett átültetések végeredményével minden esetben elégedettek voltak pácienseink. Így vállalják azt is, hogy más hajklinikák elrontott hajbeültetését korrigálják.

Klinikánkon természetesen a teljeskörű diszkréció is biztosított ügyfeleink számára. Sokan vannak ugyan, akik szívesen mesélnek hajbeültetésükről, és büszkén mutatják meg új frizurájukat mindenkinek, de tiszteletben kell tartani azok szándékát is, akik bár maximálisan elégedettek a végeredménnyel, kényelmetlen számukra a beavatkozásról beszélni, és inkább titkolni szándékoznak azt.

A hajbeültetés az egyetlen biztos és végleges eredményt hozó megoldás a kopaszodással és hajhullással szemben. A beavatkozás utáni végeredmény rendkívül természetes, környezetükben észrevehetetlen lesz, hogy hajbeültetésen estek át. A hajátültetés után semmilyen nyom nem marad, nem keletkeznek maradandó hegek, foltok, sebek.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com