Gyerekfotellel lesz teljes a szoba

Pelenkázó, járóka, gyerekágy, kisasztal. Ezeket már mind beszerezted, de valami hiányzik a tökéletes gyerekszobából? A gyerekfotel az a termék, ami nélkül nem érzed majd teljesnek a csemetéd első saját életterét. A gyerekfotelek olyan ülőalkalmatosságok, amelyek nagyon könnyű szivacsból készültek, így a kicsinyed a lakás bármelyik pontjára magával hurcolhatja anélkül, hogy félned kellene a sérüléstől.

Remek bútordarab mesenézéshez, pihenéshez vagy anya figyeléséhez, amíg ő a lakásban a szükséges teendőket intézi. Választhatsz a bőséges színkínálatból, de ha valami egyedire vágysz, akkor kívánságod szerinti borítással is kérheted, például a lurkó kedvenc mesehősével. Anyaga teflonnal borított, könnyen tisztítható.

Ha még a folyamat elején jársz és nem vetted meg a szükséges alapfelszereléseket, böngéssz a webshopokban, ahol a gyerekfotelek mellett inspirációkat is találsz! Segítenek dönteni, hogy milyen stílust válassz a gyerekszobának és akár egy kattintással megvásárolhatsz egy teljes garnitúrát.