Csak a legjobb kollagént válasszuk!

Ez a szervezetünkben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje a csontok, a bőr, az izmok, az inak és az ínszalagok egyik fő építőköve. Emiatt fontos, hogy a pótlását kizárólag a legjobb kollagén végezze el. A kollagén a test számos más részén is megtalálható, többek között az erekben, a szaruhártyában, a fogakban és még sok másban. Gondolhatunk rá úgy is, mint egyfajta ragasztóra, ami összetartja ezeket a részeket.

Ahogy öregszünk, a szervezetünk egyre kevesebbet termel ebből a fontos anyagból. Ennek egyik látható jele például a bőr feszességének és rugalmasságának csökkenése, illetve a ráncok. Ezeknek a leküzdésében a legjobb kollagén segíthet. De nem árt a megelőzés sem, ugyanis vannak olyan élelmiszerek és szokások is, amelyek károsíthatják a kollagéntermelést.

Ezek közé tartozik a nagymennyiségű cukor és finomított szénhidrát, mivel a cukor zavarja a kollagén regenerálódási képességét. A túl sok napfény szintén káros lehet. Az ultraibolya sugárzás csökkentheti a termelést. Ezért a legjobb kollagén fogyasztása mellett ezt is kerülnünk kell.