Ferihegy parkoló közel a reptérhez

Ferihegy parkoló a reptér közelében
Ferihegy parkoló a reptér közelében

A fővárosi repülőtér könnyen megközelíthető és a gyorsforgalmi útnak köszönhetően, nem kell a dugóban araszolni. Viszont, sokan mégsem mernek nekivágni az útnak a saját autójukkal, mert nem tudják, mi lesz vele, amíg távol vannak.

Azonban a jármű a Ferihegy parkoló őrzött területén biztonságban van, így hosszabb utazások idejére is ott lehet hagyni. A Ferihegy parkoló csak néhány percnyire található a repülőtér termináljaitól, de még azt a néhány kilométeres távot sem kell gyalog megtenni.

Már csak azért sem, mert ez igen körülményes lenne sok csomaggal. A parkoló területéről a terminálig légkondicionált transzferjáratokkal szállítják az ügyfeleket és a csomagjaikat a terminálokhoz. Tehát Ön kényelmesen utazhat, miközben az autóját is biztonságban tudhatja.

A Ferihegy parkoló ugyanis huszonnégy órás védelmet élvez. A zárt területen a jármű tökéletes biztonságban lesz és még extra szolgáltatásként autómosást is kérhet, az utazása végén pedig szép és tiszta autó várja a Ferihegy parkoló területén.