Esküvőre DJ remek szolgáltatással

Aki volt már valaha rossz buliban, az tudja, hogy a zene helytelen megválasztása nagyon elronthatja a hangulatot. Pont ezért nem mindegy, hogy milyen az esküvőre DJ zenei stílusa. Egy olyan szakembert kell választani, aki jól tudja, hogy mit akarnak hallani a vendégek.

Csak ajánlás alapján szabad bárkit is felkérni az ünnepség idejére. Fontos, hogy az esküvőre DJ az összes korosztállyal megtalálja a közös hangot, különben nem lesz elég élvezhető a lagzi.

Mivel Kurka Géza már nagy tapasztalattal rendelkezik, ezért őt előszeretettel hívják meg az ünnepségekre. A pároknak három csomag közül kell választaniuk. Azok sem kerülnek hátrányba, akik csupán az alapcsomagot tudják megfizetni, de érdemes elgondolkodni az exkluzívabb lehetőségek kihasználásán is.

A pontos ár az ajánlatkérés után fog kiderülni. Az esküvőre DJ a lehető legrövidebb időn belül visszajelez azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételekkel tudja elvállalni a munkát. Ezt követően a párok eldönthetik, hogy kívánnak-e vele együtt dolgozni.