Eredetinek tűnik a fog implantátum

Rengeteget hallhatjuk, hogy mit kell tennünk a fogaink egészségének a megőrzése érdekében. Sajnos azonban megeshet, hogy mindezek ellenére szembesülnünk kell a fogak elveszítésével.

Ez lehet egyetlen vagy egyszerre akár több is. Az okok elég sokfélék lehetnek, ám a végeredmény ugyanaz és ez a fog implantátum beültetéséig változatlan marad. A fogak nem nőnek vissza, csupán egyszer cserélődnek az életünk során, akkor is elég korán.

Ezért annyira lényeges, hogy vigyázzunk mind a 32 darabra, különben nem marad más hátra, mint a műfogsor vagy a fog implantátum. A hiedelmekkel ellentétben, a fogorvosnak is érdeke, hogy minél többet mentsen meg és nem az, hogy minél többet húzhasson ki. Ha mégis megtörténik az elkerülhetetlen, akkor a fog implantátum lesz a tökéletes megoldás, ami érzetre és látszatra is teljesen eredetinek hat.

Pontosan kiválasztható a tökéletes árnyalat és a régi fog helyére minden gond nélkül beültethető. A fejlett, helyi érzéstelenítésnek hála, az eljárás fájdalommentesen kivitelezhető.